PRODUCTEN

PRODUCTEN

Zoals u misschien weet is het thuisgebruik van producten het áller belangrijkste. Of het nou gaat om het behandelen van acné, huidveroudering of een vochtarme huid of als thuisverzorging van uw kunstnagels; het thuisgebruik van de juiste producten is al het halve werk.

Wij hebben geen online webshop omdat wij het belangrijk vinden dat u de júíste producten gebruikt en we dus graag eerst advies en uitleg geven over onze producten. Wél kunt u onze producten via whatsapp bestellen in onze catalogus, dat kan via onderstaande link en door daardoor in de chat op whatsapp rechts boven op het winkel icoontje te klikken.

(link naar whatsapp catalogus)

Wij geven hieronder graag alvast wat uitleg over onze merken. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wilt u uitleg of informatie over de producten van Alpha-H of Marlyse Blue? Wij adviseren dan om een facial te boeken of onze Online Skin Check in te vullen, dan krijgt u binnen 24 uur (weekenden en feestdagen uitgesloten) uw persoonlijke Skin Guide in uw mailbox!

Whatsapp catalogus

Alpha-H | Producten

Door een breed scala aan AHA en BHA zuren in combinatie met een lage pH-waarde zijn de producten van Alpha-H in staat om op cellulair niveau te werken en de huid vanuit de dieper gelegen huidlagen te corrigeren, stimuleren en perfectioneren.

Door een combinatie van glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur krijgt de huid een frisse en gezonde uitstraling omdat zij dode huidcellen los weken, diep in de poriën reinigen, de talgproductie normaliseren en oneffenheden aanpakken. Daarnaast geven zij de cel vernieuwing en collageen aanmaak een boost, wat zorgt voor de verbetering van binnenuit. Naast bovengenoemde exfoliërende zuren bestaan de producten van Alpha-H ook uit hyaluronzuur, retinol, ascorbinezuur, granactive retinoïde en ferulic acid om de huid te perfectioneren.

Alpha-H is dus een prachtig merk als u wilt werken aan huidverbetering!

Marlyse Blue | Producten

Alle producten van Marlyse Blue zijn geproduceerd van organische extracten en oliën, zónder chemische toevoegingen. De oliën en plantaardige extracten die in de producten worden gebruikt zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van organische landbouw & worden geproduceerd in Nederland!

Ook zijn de producten vegan, glutenvrij, bevatten ze geen parabenen en siliconen, geen PEG’s en sulfaten, geen ftalaten en microplastics én worden ze niet op dieren getest!

Door de plantaardige ingrediënten zijn de producten heerlijk zacht en vriendelijk voor ieder huidtype, waardoor zelfs de meest gevoelige huiden tegen deze producten kunnen!

Marlyse Blue heeft ook een speciale heren-lijn, deze lijn bevat wel een lichte hoeveelheid parfum maar ruikt hierdoor ontzettend lekker! Een perfecte combinatie van goede Skin care & After Shave dus 😉

Milu | Producten

Onze instagrammable bestsellers! De producten van Milu doen waar ze voor gemaakt zijn en zijn ook nog eens een plaatje om te zien, een méga cadeau tip!

Milu is bekend geworden door hun gebruiksvriendelijke Sheet Masks (die ontzettend fijn zijn) en hun toegankelijke prijzen; hierdoor is dit een ontzettend fijn en leuk merk voor pubers die bekend willen worden met Skin care of af en toe last hebben van kleine ‘jeugdpuistjes’.

Ook de producten van Milu bevatten geen parabenen, siliconen, sulfaten, PEG’s en worden ook niet op dieren getest!

Dadi | Producten

Dadi’ Oil (& lotion en scrub) is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden, te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten en bovendien bevatten de Dadi’ producten Naturlijke Vitamine E.

Doordat de nagels bij het aanbrengen van een kunstproduct minder vocht op kunnen nemen, hebben ze wat extra liefde nodig in de vorm van een olie om het vet-vocht gehalte in de nagel op peil te houden. Als dit gehalte goed op peil is zal de hechting van het kunstproduct een stuk sterker zijn, waardoor er langer met de nagels gedaan kan worden!

Thank Me Later | Producten

Een natuurlijke zonnebrand die géén chemische producten bevat én het zee-leven en koraal niet beschadigd, say what? Dat is dé missie van Thank Me Later.

De (nu nog) kleine collectie bestaat uit 3 verschillende geuren zonnebrand, 3 verschillende smaken lippenbalsem (mét SPF) en een Body Shimmer Oil die, geloof ons maar, heerlijk is!

Nanolash | Producten

Natuurlijke wimpers die je doen verbazen met hun lengte, levendige kleuren en spectaculaire volheid? Dat is écht mogelijk! 8 weken is genoeg voor de make-over die je altijd al wilde. Ben je er klaar voor om te verleiden en te provoceren met jouw weelderige wimpers ? 😉

Uit eigen ervaring werkt het Nanolash serum heel erg goed!